CASUAL Tailoring

informele kledingstukken volledig op maat
Maak een afspraak

ONTDEK DEZE STIJL

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvol maatpak ben je bij House Of Tailors aan het juiste adres. Daarnaast maken wij ook heel wat casual kledingstukken op maat. Zo kan je een sportieve, chique en elegante outfit tegelijkertijd creëren door kledingstukken op een creatieve en speelse manier te combineren.
Concreet kan je bij House Of Tailors terecht voor een leuke chino, casual blazer of een jeansbroek op maat. Ook maken we heel uiteenlopende hemden. Van een casual wit hemd tot een zomers linnen hemd. Zelfs een winters overhemd is mogelijk.
Met onze Casual Tailoring kledingstukken maken we unieke, comfortabele kledij die zowel qua stijl als materiaal lang mee gaat. Boek vandaag nog jouw afspraak en start met de creatie van je Casual outfit op maat of ga voor dat ene unieke kledingstuk.

Functionele knoopsgaten

Bij maatkledij zijn alle knoopsgaten altijd functioneel. Ook het aantal knopen kan je zelf bepalen. Wil je een extra accent? Dan kunnen we ander kleur van garen voorzien aan de knoopsgaten.

Kleuren combineren

Monochrome kleuren passen altijd samen. Dit zijn kleuren die in de kleurencirkel in hetzelfde taartpunt liggen. Donkerbeige kan je dus makkelijk combineren met lichtbeige of andere beige-tinten.
Met je accessoires kan je extra kleuraccenten leggen.

Initialen of een leuke tekst

Naast het kiezen van de stof (kleur), zakken en alle andere details kan je jouw maatkledij altijd voorzien van initialen of een leuke tekst.

Veelgestelde vragen

GET IN TOUCH

ContactLookbook