Hoe we werken

1. Je outfit kiezen

Een jeansbroek dat je als gegoten zit, een maatpak van topkwaliteit dat perfect valt of een hemd dat perfect aansluit bij je hals en taille.
Na het maken van een afspraak kom ik graag bij je langs – of kom jij naar de Tailor in Bredene - en luister ik aandachtig naar je voorkeuren en wensen. Met honderden stoffen vind je bij Tailor On Tour zeker je gading. Afhankelijk van je wensen zal de tailor je begeleiden met een aantal mogelijkheden en voorstellen. Na het kiezen van de stoffen selecteren we de afwerking van je outfit. Passende knopen, kragen, voeringen, zakken en andere personalisaties zorgen ervoor dat je een uniek en gepersonaliseerd kledingstuk krijgt. De stof die je kiest, bepaalt het prijskaartje dat aan je kledingstuk zal hangen.

2. Je maten nemen

Eenmaal je jouw favoriete materialen gekozen hebt, is het tijd om plaats te nemen op de piëdestal. De opmetingen gebeuren op basis van bestaande patronen. Onder vakkundige begeleiding van je tailor ontdek je hoe en waarom we het bestaande patroon -langer of korter, smaller of breder,...- aanpassen zodat het perfect bij jouw lichaamsbouw past.

3. Je outfit produceren

De Tailor zal binnen de 24 uur alle keuzes en patronen verwerken. Daarbij vragen we steeds een voorschot van 50% op de totaalprijs. Na de ontvangst gaat jouw persoonlijke kleding in productie. Afhankelijk van het kledingstuk nemen we na 4 a 6 weken terug contact met je op om de maatstukken te leveren. Tijdens deze afspraak is het tijd om je maatkledij uit te proberen. Als je dat wenst, kan je je outfit nog dat tikkeltje meer geven door hem te verrijken met een accessoire. Een das, strik, riem, bretellen, manchetknopen... De Tailor helpt je graag verder.

GET IN TOUCH

ContactLookbook