THE COSTUME

I want class!

ONTDEK DEZE STIJL

Een kostuum op maat zit je als gegoten. Ga je voor een stijlvol kostuum, een business maatpak of mag het meer casual?
Bij Tailor On Tour kan je kiezen uit meer dan 5000 hoogwaardige stoffen. Afhankelijk van de stijl en gelegenheid maken wij alvast een selectie voor je. Verder kies je bijpassende knopen, een leuke (speciale) voering, de draad en snit, revers en zakken, …
Met een kostuum van Tailor On Tour kom je altijd goed voor de dag; van een business meeting tot een date, barbecue of gala.

Initialen of een leuke tekst

In de kraag plaatsen we altijd een vilten band. Hier kan je niet enkel de kleur van kiezen maar je kan hem ook personaliseren met een leuke tekst.

Details

Bij een kostuum op maat kan je echt elk detail personaliseren. Zo hebben we hier gekozen om het onderste knoopsgat in een ander kleur te steken.

Stijl

De keuze van de stof, de snit van het kostuum en alle unieke details bepalen de stijl van het kostuum. Ga je voor een klassiek of casual kostuum op maat; alles is mogelijk bij Tailor On Tour.

Classy

Een kostuum op maat zit als gegoten. Je geniet van het grootste comfort en je hebt alle ruimte om te bewegen in een kostuum op maat van Tailor On Tour.

< Ontdek de andere stijlen

GET IN TOUCH

ContactLookbook